Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Servicis municipals -> Centre Informació Juvenil (CIJ) -> Agenda cultural (completa)

Un diumenge de ruta cultural Alcoi i l'exposició "Camins d'Art"

Tornar Imprimir

Cartell Alcoi desembre 2011

Categoria: Viatges culturals

Duració: des del 11 fins al 11 de diciembre de 2011.

Preu:

El precio 27'00 € incluye: viaje, visitas guiadas, entradas y comida.


Taquilla:

INSCRIPCIONS: CENTRE D'INFORMACIÓ JUVENIL (CC Enric Valor TF: 961785112) del 29 de novembre al 2 de desembre (o fins esgotar places. L'Ajuntament es reserva el dret anul·lar l'activitat sinó s'aconsegueixen un mínim de places).

Adreça:

C/ Vicente Medina, 22


Telèfon: 96 178 89 09

Lloc de celebració: Centro Cultural Enric Valor

Altres dades d´interés:

EIXIDA A LES 9'00H (des del cc. Enric Valor) Arribada a Alcoi, on iniciarem un passeig pel centre històric de la ciutat, on podrem trobar l¿església de Sant Jordi, la Casa Consistorial (1846-63), la Llotja de Sant Jordi, la Casa del Pavo (una de les edificacions modernistes més emblemàtiques), el Círculo Industrial, la Casa de la Bolla, la Casa de Cultura (antic Banco de España) i la Torre de Na Valora.

A més a més, Alcoi està orgullosa dels seus bells ponts, com el viaducte de Canalejas, el pont de Maria Cristina o el de Sant Jordi. També són de gran interès parcs o places, como la placeta del Carbó o la plaça de Dins.

Dinar.

Per la vesprada, acabarem visitant l'Exposició "Camins d'Art", recorregut que completarem per la vesprada: La línea argumental del contingut de «Camins d'Art» és la figura genèrica dels patrons titulars dels diferents pobles i també els sants protectors dels oficis, de la salut o advocats davant les necessitats humanes.

A LES 18'30H APROX., TORNADA A BENIFAIÓ.

Data última modificació:


Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es